Interakcija i udomljavanje radova | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Interakcija i udomljavanje radova

U sklopu KA-Matrixove 3. ulične galerije, platforma F12 zaključuje sezonu najvećim postavom do sada u sklopu projekta interaktivne slike "60".

13.09.2017 - 14.09.2017 , Karlovac - Razne lokacije

FOTO: Platforma F12 / Facebook

U srijedu, 13. rujna platforma F12 zaključuje sezonu najvećim postavom do sada u sklopu projekta interaktivne slike "60". Završna faza u životnom ciklusu radova realizirani su action painting pristupom u sklopu KA-Matrixove 3. ulične galerije. U duhu F12 sve se slike postavljaju na napuštene lokale duž stare jezgre i Radićeve ulice u gradu Karlovcu. Samim time su dostupni piblici za intervencije i udomljavanje. 

Kontekst predimenzioniranih apstraktnih radova raščlanjuje se na složenu seriju rezanjem radova na zadani format (60x40), ovom akcijom realizirao se postav od 60 apstraktnih radova koji skupa čine 2 zasebna koncepta autora Jasmine Jakopanec i Nikole Grabovca

Svih 60 radova biti će postavljeni na ulicu i dostupni za interakciju (pisanje, trganje, interveniranje) i udomljavanje. Udomljavanjem radova publika sudjeluje u stvaranju ideje o interaktivnoj slici i socijalnom eksperimentu o međuprostoru između umjetnosti i "korisnika".

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 11.09.2017