Interdisciplinarni projekti i kustoske koncepcije | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Interdisciplinarni projekti i kustoske koncepcije

Raspisan je natječaj za izlaganje u 2018. godini u sklopu ciklusa izložbi i popratnog programa NMG@PRAKTIKA udruge Mavena.

ROK: 30.06.2017

Udruga Mavena – 36 njezinih čuda poziva umjetnike (s naglaskom na mlađe autore, studente i umjetnike/kustose na početku svoje profesionalne karijere) da se prijave na natječaj za izlaganje u 2018. godini u sklopu ciklusa izložbi i popratnog programa NMG@PRAKTIKA. Rok prijave je 30. lipnja 2017. godine.

Poziv je otvoren za prijavu samostalne i skupne izložbe, akcija, performansa, interdisciplinarnih projekata i kustoskih koncepcija s naglaskom na novomedijske projekte i izložbe koje će biti odabrane kao dio programa NMG@PRAKTIKA u prostorima Galerije Praktika, Doma mladih ili javnim gradskim prostorima grada Splita u 2017. godini. Također je moguće prijaviti izložbe u formi koncepta/skice za koje je u tom slučaju potrebno specificirati troškovnik za eventualno (su)financiranje produkcije radova.

Prijava treba sadržavati popunjenu prijavnicu te popratni materijal (do 5 fotografija / skica, video ili audio zapisi).

Prijave se mogu poslati isključivo mailom zaključno s 30. lipnja 2017. u 23.59 sati.

Prijave razmatraju kustosi programa NMG@PRAKTIKA Natasha Kadin, Lana Beović i Tina Vukasović, umjetnik Gildo Bavčević i dizajner Nikola Križanac.

Rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije do 1. rujna 2017. godine na web stranici Mavene, te će oni koji su zadovoljili uvjete natječaja biti obaviješteni mailom. Nepotpune, nepravilno ispunjene i zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte udrugu na mail adresu.  

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 05.06.2017