Ljetna škola medijskih politika | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Ljetna škola medijskih politika

Centar za komparativno pravo i politiku medija Sveučilišta u Oxfordu i Centar za globalne komunikacijske studije Annenberg poziva na prijave.

ROK: 03.04.2017

Centar za komparativno pravo i politiku medija Sveučilišta u Oxfordu i Centar za globalne komunikacijske studije Annenberg Fakulteta za komunikacije pri Sveučilištu Pennsylvania pozivaju zainteresirane kandidate i kandidatkinje na prijave na ljetnu školu medijskih politika od 26. lipnja do 7. srpnja na Sveučilištu Oxford.

Institut već osamnaest godina okuplja najbolje mlade stručnjake iz područja komunikacija i medijskog prava, aktiviste za ljudska prava i kreatore politika iz cijelog svijeta, omogućavajući im da razgovaraju o efektima tehnologije i politika iz globalne i multidisciplinarne perspektive. Dvotjedni program kombinira predavanja stručnjaka s praktičnim aktivnostima i prezentacijama.

Na prijave se pozivaju kandidati i kandidatkinje čiji je rad vezan uz međunarodno medijsko pravo, online cenzuru i nadzor, medijski aktivizam i političke promjene, utjecaj društvenih medija na javnu sferu, ulogu korporacija u upravljanju medijima, strateškim komunikacijama i propagandom, pitanja pristupa medijima, online ekstremizam i govor mržnje, pitanje neutralnosti interneta i procese globalnog upravljanja internetom. 

Prijaviti se mogu studenti i studentice, ali i oni koji se već profesionalno bave navedenim pitanjima. 

Rok za prijavu je 3. travnja, a sve detalje potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 16.02.2017