Uključi se u Clubture | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

Uključi se u Clubture

Clubture je suradnička platforma koja od 2002. godine povezuje organizacije nezavisne kulture kroz programsku razmjenu i suradnju.

ROK: 08.07.2012

Od tada do danas u Clubture se uključilo oko 165 organizacija iz više od 50 gradova koje su partnerski provodile različite projekte i razmijenile raznolike kulturne sadržaje: predstave, koncerti, predavanja, radionice, izložbe, filmske projekcije, tribine...

Udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije nezavisne kulture mogu prijaviti projekt kao nositelji. Ovo je jedini poziv za predlaganje projekata koji će se realizirati kroz 2013. na kojeg se mogu prijaviti i organizacije koje su do sad provodile suradničke projekte / programe kroz platformu Clubture.

Za sudjelovanje je potrebno: naći barem jednu partnersku organizaciju, te zajednički osmisliti projekt, pronaći najmanje tri grada ili mjesta u kojima će se realizirati najmanje tri javna događaja, isplanirati vrijeme događanja projekta u periodu između 15. ožujka i 15. prosinca 2013. te ispuniti prijavnicu i poslati je do 8. srpnja 2012. godine.

Clubture može pokriti sljedeće troškove:  put, smještaj i prehranu umjetnika i izvođača, honorare umjetnika i izvođača, prijevoz i najam opreme, materijalne troškove za izvedbu programa te trošak izvedbe programa (npr. izvedba predstave).

O tome koji će se programi provoditi kroz 2013. godinu, odnosno što će se financirati iz prikupljenih sredstava zajednički odlučuju sve organizacije koje su prijavile program te sve članice skupštine mreže Clubture. Odlučuje se po zaprimanju obavijesti od donatora o financiranju u 2013. godini, u prvom tromjesečju.

Sve informacije, kao i prijavnice dostupni su ovdje.

Za dodatna pitanja kontaktirajte: clubture@gmail.com ili 091 2582 567.

 
Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 12.06.2012