Oglašavanje | kulturpunkt

Kulturpunkt.hr je jedini hrvatski mediji koji kontinuirano prati onaj dio nezavisne kullturne scene u Hrvatskoj koju karakterizira progresivnost, interdisciplinarnost, istraživanje i eksperiment. Zbog toga su naši čitatelji studenti, mladi zaposleni u kreativnim djelatnostima i industrijama, studenti društveno humanističkih fakulteta te umjetničkih akademija iz svih krajeva Hrvatske i regije, mladi zaposleni u kreativnim djelatnostima i industrijama iz svih krajeva Hrvatske i regije, umjetnici, teoretičari i ostali profesionalci u kulturnom sektoru, mladi pripadnici supkulturnih skupina, srednjoškolci kulturoloških, jezičnih i umjetničkih usmjerenja te udruge i građanske inicijative. 

Ako tu prepoznajete i vaše korisničke skupine ili neke od njih i zainteresirani ste za oglašavanje na portalu Kulturpunkt.hr, možemo vam ponuditi objavljivanje vaših benera i to u veličini 728×90 (leader board) i 300×250 kao i paket koji sadrži bener i nagradnu igru. Za detaljnjije informacije i dogovore molimo vas da kontaktirate voditeljicu projekta.

Kulturpunkt.hr je također član mreže neprofitnih portala Alternet. Alternet je mreža vodećih hrvatskih alternativnih portala, organizirana kako bi sačuvala i proširila prostor neovisnog, ozbiljnog i odgovornog medijskog pristupa relevantnim temama društva, kulture, politike i umjetnosti. Umjesto ritualnog naricanja nad posljedicama ekonomske krize i aktualnim stanjem medija, koji prijete da taj prostor unište, odabrali smo inicijativu i snažniji angažman.

Alternet okuplja portale koji su već stekli značajan ugled i povjerenje društveno osviještenih, visoko educiranih i kulturno senzibiliziranih čitateljica i čitatelja. Čine ga Booksa.hr, H-Alter.org, Kulturpunkt.hr, Lupiga.com, Teatar.hr i Queer.hr. Želimo privući oglašivače čiji su proizvodi i usluge zanimljivi našoj publici i čije oglašavanje neće ni na koji način utjecati na stavove i mišljenja koje izričemo. Želimo zamoliti i potaknuti one koji nas čitaju da nam pruže potporu.

Nudimo alternativu senzacionalizmu i površnosti, ekonomskim i političkim krojenjima uređivačkih politika. Nudimo alternativu portalima, novinama i televizijama koji zbog svega toga iz dana u dan gube povjerenje svojih čitatelja i gledatelja.

Vjerujemo da ljudi za koje pišemo zaslužuju poštovanje.

Vjerujemo da mediji mogu i trebaju biti drukčiji.

Ovdje možete naći prezentaciju mreže kao i cjenik usluga oglašavanja na Alternetu kao i na svakom od portala pojedinačno.