Podrži | kulturpunkt

Drage čitateljice i dragi čitatelji!

Pokrenuli smo Klub čitatelj(ic)a i prijatelj(ic)a portala Kulturpunkt.hr – Klubturpunkt

Zašto Klubturpunkt?

Portal Kulturpunkt.hr kontinuirano prati onaj dio nezavisne kulturne scene u Hrvatskoj koju karakterizira progresivnost, interdisciplinarnost, istraživanje i eksperiment.

Šireći forme djelovanja udruge i portala, Klubturpunkt djeluje kao svojevrstan prostor povezivanja čitatelj(ic)a i redakcije, čitatelj(ic)a među sobom te kao mjesto za razvoj budućih suradnji. Smatramo da interakcijom s našim čitatelji(ca)ma možemo zajednički očuvati prostore slobodnog i kritičkog govora te tako ostvariti viziju širenja prostora dijeljenja i solidarnosti.

Uključenjem u Klubturpunkt možete doprinijeti našem radu, sudjelovati u akciji očuvanja neprofitnih kritičkih prostora, ali i ostvariti interakciju s autori(ca)ma, koleg(ic)ama te stvarati nove kontakte i mogućnosti suradnje.

Kako se uključiti?

Donacijom od 100,00 kn za godišnju iskaznicu Klubturpunkta možete podržati rad portala Kulturpunkt.hr i ostvariti pravo na popuste i pogodnosti kod naših partnera. Osim toga, Kulturpunkt će jednom godišnje organizirati druženje prijatelj(ic)a i podržavatelj(ic)a portala.

Uključiti se možete osobno, u našem uredu na adresi Svačićev trg 1, ili slanjem maila na adresu elektroničke pošte martina.kontosic@kulturpunkt.hr. Nakon toga ćemo vam poslati upute za uplatu, a godišnja će iskaznica s uputama za korištenje stići na vašu adresu.

Partneri: 

Galerija Klovićevi dvori – cijena ulaznice sa studentskim popustom

Humana Nova – popust od 5% na sav asortiman

Kino Europa – gratis kino ulaznice za projekcije u distribuciji ZFF-a

MSU – popust od 20% na ulaznice

Sandorf - popust od 20% na sva izdanja

TIM press - popust od 20% na odabrane naslove

Teatar &TD – popust od 50% na ulaznice za predstave u produkciji Teatra &TD

ZPC - 10% popusta na ulaznice za predstave ZPC-a