Tko je tko | kulturpunkt

Martina Kontošić (1981.) od 2015. radi kao voditeljica projekata u Kurzivu. Diplomirala je povijest umjetnosti i kulturnu antropologiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i specijalizirala menadžment turizma na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radila je na samostalnim kustoskim i produkcijskim projektima. Od 2013. suradnica je kustoskog kolektiva WHW i Udruge MAPA Andreje Kulunčić na poslovima koordinacije programa. U 2015. suvoditeljica je net.cube projekta Centra za dramsku umjetnost (CDU).

Antonija Letinić (1979.), glavna urednica. Od 2000. surađuje s brojnim kulturno-umjetničkim organizacijama u Zagrebu. Od 2004. do 2009. radila za festival Eurokaz odnose s javnošću, bila je urednica festivalskih materijala i publikacija, te je radila izvršnu produkciju festivala. Jedna je od osnivačica udruge za razvoj neprofitnih medija Nemeza te članica udruge Kurziv u kojoj obnaša funkciju predsjednice. Od 2009. godine radi u udruzi Kurziv kao zamjenica glavnog urednika portala Kulturpunkt.hr te vodi i druge projekte ove organizacije, među kojima je i edukacijski program. Piše za časopise sprecijalizirane za kulturu i izvedbene umjetnosti te prevodi s engleskog i francuskog.

Vatroslav Miloš (1982.) od 2005. radi kao autor i urednik, a potom i kao zamjenik glavne urednice na portalu Kulturpunkt.hr. Završio je studij komparativne književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Matija Mrakovčić (1984.) od 2012. radi kao novinarka i urednica na portalu Kulturpunkt.hr. Diplomirala je kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te je apsolventica prava na Pravnom fakultetu. Radila je na lokalnoj televiziji Krk i na radiju OK – otok Krk (1994-1998). Završila je programe neformalne edukacije Svijet umjetnosti – novinarska školica udruge Kurziv (2011) i pisanja filmske analize i kritike u Kinoklubu Zagreb (2014), pisala kritičke tekstove za Zarez i Knjigomat, kazališne kritike za Ganz novi festival (2012). Urednica je i lektorica znanstvenih radova, publicističkih i književnoumjetničkih djela.