Natječaji | kulturpunkt
Natječaji Poziv na sudjelovanje

State Machines

ROK: 31.01.2018

Međunarodna platforma koja istražuje odnose između država, građana i apatrida koji nastaju pod utjecajem novih tehnologija i njihovog djelovanja upućuje poziv za novi umjetnički rad.

Natječaji Edukacija

Dizajnerska početnica - Reanimacija

ROK: 15.12.2017

Traju prijave na besplatnu radionicu namijenjenu učenicima osnovne škole na kojoj će se polaznici baviti izradom ambijentalnih svjetiljki od papira.

ROK:
DANAS
Natječaji Potpora

Produkcija hrvatske glazbe u inozemstvu

ROK: 16.01.2018

Cilj natječaja Hrvatskog društva skladatelja povećati je konkurentnost glazbenih djela i produkcije hrvatskih autora u međunarodnom i globalnom kontekstu.

Natječaji Ostali

Haus der Kunst München

ROK: 17.12.2017

Neprofitna organizacija koja vodi jednu od najpoznatijih svjetskih kulturnih institucija suvremene umjetnosti raspisala je natječaj za višeg kustosa/icu i mlađeg kustosa/icu.

ROK:
ZA 2 dana
Natječaji Ostali

De Ateliers

ROK: 01.02.2018

Otvoren je natječaj za deset studija u Amsterdamu koji će tijekom 2018. godine biti otvoreni mladim umjetnicima i umjetnicama.

Natječaji Edukacija

Interdisciplinary Arts

ROK: 05.02.2018

Traju prijave na MFA program fakulteta Sierra Nevada koji se odvija kroz pet uzastopnih rezidencija.

Natječaji Ostali

Umjetnički direktor Busanskog bijenala

Od prijavitelja se očekuje da posjeduju iskustvo planiranja i kuriranja međunarodnih izložbi većeg formata te da su sposobni otvoriti nove diskurse u području umjetnosti.

ROK:
DANAS
Natječaji Ostali

Stručni suradnik/ca za projekte

ROK: 15.12.2017

Udruga KONTEJNER koja se bavi interdisciplinarnim suvremenim umjetničkim praksama raspisuje javni natječaj za zapošljavanje jedne osobe na određeno vrijeme.

ROK:
DANAS
Natječaji Poziv na sudjelovanje

Javno i osobno – tijelo u prostoru

ROK: 08.12.2017

Otvoren je poziv na radionicu fotografije koju vodi fotograf Jasenko Rasol, a sastoji se od predavanja i praktičnog rada, te mentorskog izbora fotografija.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Supertoon

ROK: 01.03.2018

Otvoren je natječaj za prijavu filmova na 8. Međunarodni festival animacije u Šibeniku.

Natječaji Edukacija

Radionica cijanotipije

ROK: 11.12.2017

Traju prijave na radionicu povijesne fotografske tehnike razvijene u 19. stoljeću u svrhu reproduciranja ("fotokopiranja") tehničkih nacrta i fotografija.

Natječaji Ostali

Izrada mrežnih stranica

ROK: 29.12.2017

Zaklada Sveučilišta u Rijeci poziva sve fizičke i pravne osobe da se prijave na natječaj za izradu stranice koja će biti temelj komunikacije prema korisnicima, partnerima i javnosti.