Natječaji | kulturpunkt
Natječaji Ostali

Nesvrstani ― tjedan za ljude i umjetnost

ROK: 28.03.2018

Lauba poziva umjetnike na sudjelovanje u predstavljanju i direktnoj prodaji vlastitih radova iz područja slikarstva, grafike, ilustracije, kiparstva, fotografije i novih medija.

Natječaji Edukacija

Kreativni kritički laboratorij 2018.

ROK: 30.03.2018

Centar za ženske studije i Akademija likovnih umjetnosti pozivaju student(ic)e na upis obrazovnog modula o feminističkoj teoriji i praksi.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Inženjerska radionica za djecu

ROK: 16.03.2018

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Tripstih započinju s drugom godinom ciklusa umjetničkih i znanstvenih radionica za najmlađe.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Work, Body, Leisure

ROK: 16.04.2018

The Institute of Patent Infringement poziva umjetnike i širu javnost na sudjelovanje u proširenom projektu ovogodišnjeg nizozemskog paviljona na Venecijanskom bijenalu.

Natječaji Stipendija

Stipendija za posdiplomski studij

ROK: 02.05.2018

Berlinsko umjetničko sveučilište (UdK Berlin) otvara prijave za stipendije za poslijediplomski studij na području umjetnosti i dizajna.

Natječaji Potpora

Umjetnost kao javna sfera

ROK: 06.04.2018

BAK (basis voor actuele kunst) u Utrechtu provodi postakademski program stipendiranja za autore/ice koji se bave suvremenim umjetnostima, teorijom i aktivizmima.

Natječaji Rezidencijalni program

TypeLab

ROK: 01.04.2018

Otvoren je natječaj za ljetne umjetničke rezidencije koje se održavaju na kampusu u četvrti Chelsea na Manhattanu, za grafičke dizajnere s interesom za tipografiju.

Natječaji Rezidencijalni program

Alps Art Academy

ROK: 25.03.2018

Otvoren je natječaj za prijave za međunarodnu ljetnu škola u Švicarskim Alpama posvećenu temi krajobrazne i okolišne umjetnosti.

ROK:
ZA 7 dana
Natječaji Rezidencijalni program

ROSE program

ROK: 06.04.2018

Poziv je namijenjen dvama umjetnicima ili umjetničkim kolektivima zainteresiranima za realizaciju izložbenih projekata u Villi delle Rose u Bologni.

Natječaji Poziv na sudjelovanje

Programi u Dnevnom boravku Rojca

ROK: 31.12.2018

Svoje prijedloge, neovisno o stupnju razrađenosti, mogu poslati svi pojedinci, organizacije civilnog društva i umjetničke organizacije iz različitih sektora civilnog djelovanja.

Natječaji Rezidencijalni program

LGBTQ autori i autorice

ROK: 25.03.2018

Fire Island umjetnička rezidencija u New Yorku prima prijave za međunarodno priznat ljetni rezidencijalni program za umjetnike i umjetnice iz LGBTQ zajednice.

ROK:
ZA 7 dana
Natječaji Rezidencijalni program

Interdisciplinarne prakse u bio umjetnosti

ROK: 01.04.2018

Otvoren je natječaj za ljetni rezidencijalni program u Školi vizualnih umjetnosi u New Yorku na temu bio umjetnosti.