10. Revija amaterskog filma | kulturpunkt

Najave Festival

<

10. Revija amaterskog filma

Projekcijom devet filmova koji su obilježili proteklih devet godina RAF-a i projekcijom jednog ovogodišnjeg filma službeno je započelo novo izdanje.

17.04.2011 - 23.04.2011 , Zagreb - Teatar &TD
  • A
  • +
  • -

Na RAF-u će do subote, 23. travnja biti prikazana 363 filma u glavnom i popratnom programu. Kao i do sada, glavni filmski program je podijeljen u blokove ovisno o kategorijama kojih, već tradicionalno ima četiri: RAF kratkiši, srednji metar, dugi metar i Kids &Teens.

Što se tiče OFF programa, poslastice koje ove godine RAF nudi su programi Mi prvi snimili. Riječ je prvim snimkama nastalima na području bivše Jugoslavije, a čitav je program nastao u suradnjama s kinotekama Makedonije, Hrvatske, Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Tu je i program pod nazivom Studentarija unutar kojeg će publika imati priliku vidjeti studentske radove danas eminentih europskih redatelja kao što su Lars von Trier, Andrzej Wayda i Jiri Menzel.

Osim toga, RAF-u ne nedostaje ni zabave, pa tako posjetitelji svake večeri u kafiću &TD-a mogu uživati uz raznolike ritmove – od rockabillyja, preko drum'n'bassa, pa sve do fešte balkanike.

Ulaz za sve programe je besplatan. Više informacija možete pronaći ovdje.

 

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 19.04.2011