14. Vox Feminae Festival | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

14. Vox Feminae Festival

K-zona poziva umjetnike/ce i umjetničke kolektive, udruge, inicijative i pojedince koji u svojem radu promišljaju rodnu ravnopravnost da se prijave za suradnju na 14. Vox Feminae Festivalu.

ROK: 16.02.2020

Prostor rodne i medijske kulture K-zona poziva autore/ce i kreativne timove, umjetnike/ce i umjetničke kolektive, redateljice i filmske ekipe, udruge, inicijative i pojedince koji u svojem radu promišljaju rodnu ravnopravnost da se prijave na natječaj za suradnju u okviru nadolazećeg 14. Vox Feminae Festivala.

Novost je ovogodišnjeg VFF-a da se seli s jesenskog na proljetni termin – održat će se u intervalu između 11. i 24. svibnja 2020.

Natječaj je otvoren za sve vrste diskusijskih i prezentacijskih formata (tribine, radionice, teorijska izlaganja ili rasprave, ...) te umjetničkih područja, polja i grana (od izložbi, performansa ili prijedloga za vizualno rješenje). Prijavljeni sadržaj mora se poklapati s jednom od tema koje VFF tradicionalno obrađuje: egalitarizam, prava i status žena u društvu, ljudska prava i prava manjina, rodna ravnopravnost, LGBTIQ teme; ili svojim konceptom promišljati tradicionalne rodne uloge te nove teorijske, praktične i umjetničke poglede na rodna pitanja.

Detalje o uvjetima prijave potražite na stranicama Vox Feminaea. 

Prijave za program Vox Feminae festivala primaju se isključivo putem online formulara zaključno sa 16. veljače 2020. godine.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 22.01.2020