22 godine Studenta | kulturpunkt

Najave Koncert

<

22 godine Studenta

U petak, 9. studenog u klubu Močvara Radio Student koncertnim programom obilježava svoj 22. rođendan, ali i postavljanje novog odašiljača.

09.11.2018 , Zagreb - Močvara
  • A
  • +
  • -

U petak, 9. studenog u klubu Močvara u Zagrebu Radio Student koncertnim programom obilježava svoj 22. rođendan, ali i postavljanje novog odašiljača.

Prošlu godinu Radio je organizirao crowdfunding kampanju Nek´se daleko čuje! kojom su prikupljena sredstva za nabavku novog odašiljača, a proslava će biti prigoda za zahvalu svim slušateljima koji su podržali kampanju.

Na proslavi će nastupiti domaći bendovi Tús Nua i Žen, ljubljanski Haiku Garden i beogradski Crvi.

Zagrebački tročlani bend Tús Nua na scenu je stupio prošle godine debitantskim albumom "Horizons" da bi do danas postalo jednim od najtraženijih post rock i shoegaze bendova na regionalnoj sceni. 

Žen se od svojih se početaka Žen se postavio kao bend koji donosi zanimljivo audiovizualno iskustvo i koji progresivno spaja bas, gitaru, bubnjeve i sintesajzere u post-rock s utjecajima eksperimentalne elektronike i shoegazea.

Od 2016. godine kada su izbacili svoj prvi EP Weaver, Haku Garden se smatrajuvažnim dijelom post-rock i shogazerske scene.

Beogradski Crvi su bend u stalnom nastajanju. Debitanski album Piše nam se dobro objavljuju prošle godine, predstavljajući ga kao zvučnu kulisu Munchovog Krika 21. stoljeća.

U programu će sudjelovati i DJ-evi Radija Student.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, početak programa predviđen je za 21 sat, a ulaz se naplaćuje po cijeni od 30 kuna.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 08.11.2018