3ple Dubble Trubble Party | kulturpunkt

Najave Party

<

3ple Dubble Trubble Party

U Puli će biti otvoren novi Seasplash Summer Club na tvrđavi Fort Punta Christo na Štinjanu.

21.05.2011 , Pula - Fort Punta Christo
  • A
  • +
  • -
Seasplash & Fort Punta Christo pripremaju 3ple Dubble Trubble Party za subotu, 21. svibnja s početkom u 21 sat. Cijena ulaza je 30 kuna. 

Organizatori navode tri razloga za ovaj party: veliko otvorenje sezone - Fort Punta Christo, otvorenje novog ljetnog kluba - Seasplash Summer Club te warm up party 9. Seasplash festivala. Dinamičan program uz raznovrsne stilove odvijat će se na 3 floora. 

Štinjanska tvrđava Punta Christo je, navode organizatori, jedna od najljepših, najatraktivnijih i s bilo čim teško usporediva lokacija. Javnosti postaje poznata kao kolijevka Seasplash festivala, gdje su se odvijala prva dva izdanja (2003. i 2004), a nakon što je prošle godine ugostila treće izdanje Outlook festivala, najvećeg europskog festivala posvećenog bass glazbi i sound system kulturi, postaje otkrivena i popularna daleko izvan naših granica, oduševljavajući sve koji su je do sada imali mogućnosti posjetiti. Istovremeno danas postoji kao dokaz kako se uz dozu entuzijazma i puno rada ova nekad napuštena i zapuštena tvrđava, dio povijesnog nasljeđa iz doba Austro-Ugarske, pretvorila u atraktivan i koristan društveni prostor, čineći danas nezaobilaznu destinaciju za ciljanu publiku i specijalizirana događanja, upotpunjujući općenito domaću kulturno-turističku ponudu.

Seasplash Summer Club floor je novouređeni klupski prostor u okviru tvrđave koji ovom prilikom premijerno otvara svoja vrata, kao novi prostor u kojem Seasplash u suradnji sa udrugom Punta Christo nastavlja prošle godine započetu organizaciju društveno-kulturnih programa, u razdoblju od kraja svibnja do kraja rujna.

Na večeri otvorenja sezone, u subotu 21. svibnja, moći ćete uživati u reggae dancehall dub dubstep mash up programu, uz stare i svježe Seasplash snage (Meniga, Teddy-Lee, L Jay), lokalnu podršku (2steppaz/King Shango Sound), i cijenjene goste Balkan's Hi Fi, koji čine pratnju jednom od najboljih UK reggae vokalista - YT-u (domaća publika mogla ga je upoznati kao vokala/MCa na jednoj od turneja Zion Train po našim područjima prije nekoliko godina). 

Atrium floor će ugostiti rezident DJ-e zagrebačkog i naširoko poznatog kluba Sirup (Pytzek, Arszenik), uz podršku pulskog DJ Uniquea. Zajedno će obogatiti večer svojim tech electro house mixevima, i ujedno najaviti još jedan novi i neizostavni festivalski event - Sirup Nation - koji će se u okrilju tvrđave Punta Christo odvijati u prvom vikendu kolovoza, od 4. do 6.

Tunnel floor je zadužen za probranu roots & dub selekciju, a poseduje i vlastiti zvučni zid poznat po moćnim "scoops" zvučnicima u pozadini. Za dobre vibracije Tunnel floora zaduženi su stalni suradnici Seasplash festivala i domaćini Dubsplash stagea - Digitron Sound System.


Objavio/la dea [at] kulturpunkt.hr 18.05.2011