6. Clubture Forum | kulturpunkt

Najave Forum

<

6. Clubture Forum

Glavna tema šestog foruma mreže Clubture, koji će od 4. do 6. lipnja biti održan u Splitu, razvojne su perspektive kulturne infrastrukture. 

04.06.2013 - 07.06.2013 , Split - Dom mladih
  • A
  • +
  • -

Mreža Clubture i Platforma 9.81 od 4. do 6. lipnja u Splitu i okolici organiziraju 6. Clubture Forum. Na ovogodišnjem forumu sudjelovat će predstavnici tridesetak organizacija nezavisne kulture iz različitih dijelova Hrvatske, a glavna tema susreta su prostorne potrebe nezavisne kulture.  

Na temu razvojnih perspektiva kulturne infrastrukture, 5. lipnja u 20 sati u Domu mladih na javnoj tribini diskutirat će Luca Bergamo (glavni tajnik krovne zagovaračke mreže u kulturi na europskoj razini – Culture Action Europe), predstavnik Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Maja Munivrana (pročelnica ureda Službe za kulturu i umjetnost Grada Splita), Pavle Schramadei iz Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Miljenka Buljević (Književni klub Booksa / Savez udruga Operacija grad). Tribinu će moderirati Dinko Peračić  iz Platforme 9.81.

Prateći kulturno-umjetnički program 6. Clubture foruma ovaj put čine izvedba work-in-progress predstave Seed skupine Positive Force iz Splita koju, kao i projekciju animiranih glazbenih videa udruge Otompotom iz Zagreba, možete pogledati 4. lipnja s početkom u 21 sat u Domu mladih. Glazbeni program zakazan je za 5. lipnja u 22 sata u Kocki kada će nastupiti KLFM Soundsystem iz Splita i Valenta Samardžije, NT Wave iz Zagreba.

Diskusije i kulturni program Clubture Foruma otvoreni su za javnost. Detaljan raspored provjerite na stranicama mreže Clubture. 

Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 30.05.2013