7. Clubture Forum | kulturpunkt

Najave Program

<

7. Clubture Forum

Nakon četiri uzastopna morska izdanja, Clubtureov Forum je opet na kontinentu.

16.06.2014 - 18.06.2014 , Čakovec - Razne lokacije
  • A
  • +
  • -

Clubture i Autonomni centar - ACT pozivaju na 7. Clubture Forum koji će se od 16. do 18. lipnja odviti na više lokacija u gradu Čakovcu

Cjelokupni kulturno-umjetnički program koji se odvija u prostoru bivše vojarne te u klubu Prostor otvoren je za javnost. Očekuju vas performansi i instalacije, filmske projekcije, tribine, koncerti i partyji, te paralelni program namijenjen građanima Grada Čakovca: radionice Geek Garden, Re-Cycling/Up-Cycling.

Za javnost je otvorena i javna tribina Društveni centar Čakovec: izazovi i prilike koja će se realizirati u dvorani Zrinski zgrade Scheier 17. lipnja, u 17.30 sati. Na tribini će se tematizirati važna pitanja vezana uz razvoj modela suradnje između civilnih aktera i donositelja odluka, kao i konkretne perspektive vezane uz prostor društvenog i kulturnog centra u Čakovcu. 

Sudjeluju Teodor Petričević, ACT Grupa, Emina Višnić, Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, Gordan Bosanac, Centar za mirovne studije, Matija Posavec, župan Međimurske županije te Stjepan Kovač, gradonačelnik Grada Čakovca. Tribinu moderira Katarina Pavić, Clubture.

Ulaz na sva događanja u sklopu službenog programa Foruma je slobodan i besplatan. Više potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 10.06.2014