Administrator_ica | kulturpunkt

Natječaji Radionice

<

Administrator_ica

BLOK je otvorio natječaj za radno mjesto administratora_ice.

ROK: 05.02.2023
  • A
  • +
  • -

Udruga BLOK, posvećena društveno-angažiranoj umjetnosti i kulturno-umjetničkom djelovanju u lokalnoj zajednici, traži administratora_icu na pola radnog vremena. 

Radno mjesto podrazumijeva administriranje projekata financiranih sredstvima iz javnih izvora na nacionalnoj (zaklade, Ministarstvo kulture i medija RH i sl.), lokalnoj razini (Grad Zagreb) te na međunarodnoj razini Zaklade Rosa Luxemburg za jugoistočnu Europu. Svi poslovi odvijaju se u bliskoj suradnji s voditeljicama projekata zaposlenima u BLOK-u.  

Opis posla: financijska administracija rada udruge i tajničko vođenje udruge (praćenje i provođenje zakonskih obaveza vezanih za funkcioniranje udruge), sudjelovanje u procesu apliciranja i izvještavanja projekata (priprema potrebne dokumentacije, priprema i slanje izvještaja sukladno zahtjevima financijera), administracija programa (priprema autorskih ugovora, komunikacija s računovotkinjom radi plaćanja računa, priprema putnih naloga, refundacija, dobava ponuda i komunikacija s izvođačima usluga i dobavljačima roba), izdavanje izlaznih računa. 

Traži se osoba s najmanje SSS koja je pedantna, odgovorna, sklona sistematizaciji, dobro poznaje rad u Excelu, općenito se dobro služi računalom, spremna je koristiti online platforme za izvještavanje različitih financijera, spremna je pratiti i konzultirati zakonske akte, komunikativna (prije svega u pisanoj komunikaciji), ima razumijevanja za dinamiku timskog rada (na tjednoj bazi komunicira s kustoskim kolektivom i okvirno prati programe udruge), može komunicirati pismeno i usmeno na engleskom jeziku u domeni svoga posla, pokazuje bazični interes za područje kulture i umjetnosti. Obrazovanje iz područja ekonomije ili prava može biti prednost, ali nije obavezno. Isto vrijedi i za prethodno iskustvo rada u civilnom sektoru te radno iskustvo općenito. Važno je da je osoba sklona dugoročnom, višegodišnjem radnom odnosu.

Naknada (za pola radnog vremena): 796.33 EUR ukupni trošak plaće. Ugovor se sklapa na određeno vrijeme od godine dana na pola radnog vremena, uz mogućnost produženja. 

Prijave se šalje putem maila te u privitku trebaju sadržavati životopis i potvrdu o završenom obrazovanju. Rok za prijavu je 5. veljače.

Objavio/la matko [at] kulturpunkt.hr 23.01.2023