Akrili na platnu | kulturpunkt

Najave Predstavljanje

<

Akrili na platnu

U organizaciji udruge Zagreb Art Kolektiv predstavlja se umjetničko-modni projekt Proljetna konvergencija koji objedinjuje slikarstvo, modu, film i glazbu.

25.03.2017 , Zagreb - Kino Tuškanac
  • A
  • +
  • -

U subotu, 25. ožujka u 12 sati u kinu Tuškanac predstavlja se umjetničko-modni projekt Proljetna konvergencija koji objedinjuje slikarstvo, modu, film i glazbu u organizaciji udruge Zagreb Art Kolektiv (ZARK). Posjetitelji će imati prilike pogledati akrile na platnu američkog slikara sa zagrebačkom adresom Johnathana Robertsa, proljetnu kolekciju modne dizajnerice Dore Rubić (Modni salon Dora) koja je nadahnuta tim djelima, kao i premijeru kratkog impresionističkog filma nastalog prema tim istim slikama i modnoj kolekciji, redatelja Gorana Ribarića i direktora fotografije Mirana Krčadinca. Na predstavljanju projekta u kinu Tuškanac publiku će zabaviti mladi glazbenici iz etno-jazz skupine Balkalar, a dok se veliki druže na prigodnom domjenku, za najmlađe posjetitelje bit će organizirana besplatna kreativna radionica izrade kolaža pod nazivom Luda moda.

Zagreb Art Kolektiv neprofitna je udruga koja okuplja umjetnike, profesore i znanstvenike, inženjere i poslovne profesionalce koji dijele istu viziju i vjeruju da je moderna tehnologija najbolje sredstvo koje nam se, barem za sada, nudi u 21. stoljeću za unapređenje i razvoj umjetnosti, kulture, intelektualnog kapitala kao i sveobuhvatne kvalitete života i napretka zajednice u Hrvatskoj.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 22.03.2017