Američki blues rock u Zagrebu | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Američki blues rock u Zagrebu

Blues rock četvorka Rival Sons iz Los Angelesa još od objavljenog prvijenca Before The Fire suvereno pretendira na prijestolje među sve brojnijim poklonicima zvuka 70-ih

20.06.2012 - 21.06.2012 , Zagreb - Tvornica kulture
  • A
  • +
  • -

Potencijal koji su iskazali svojim prvim izdanjem dodatno su potkrijepili drugim albumom Pressure & Time objavljenim lani za kultni američki Earache Records koji im je donio i iTunesovu nagradu Rock Breakthrough Band of the Year 2011, ali i turneje s izvođačima kao što su AC/DC ili Alice Cooper. Vrlo brzo su se tako Rival Sons iz nepoznatog i perspektivnog izvođača prometnuli u jednu od najvećih novosti unutar rock svijeta, pa je nakon nedavnog reizdanja aktualnog im albuma na koji su dodane dvije bonus pjesme konačno uslijedila i velika samostalna europska turneja.

Nastupit će i bend Jam Ritual čiji su članovi: Tony Tkalec (pjevač i gitarist), Edvin Đerahović (gitarist), Karlo Merkaš (bass) i Matija Burek (bubnjar).

Koncert će biti održan u srijedu, 20. lipnja u 22 sata. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65 kuna možete kupiti u Aquariusu, Dirty Old Shopu, Rockmarku i Tvornici kulture. Na ulazu će koštati 80 kuna.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 18.06.2012