And The Kid u Klub.-u | kulturpunkt

Najave Koncert

<

And The Kid u Klub.-u

Zagrebački bend će u Klubu promovirati debitantski album Factories, a potporu će im pružiti Sleepyheads.

03.05.2014 , Zagreb - Klub
  • A
  • +
  • -

Iako kao bend postoje tek tri godine, a nešto manje od polovine materijala na ovom albumu datira još iz samih početaka, And The Kid već imaju gotove pjesme i za naredno izdanje. Njihovo autentično i uvjerljivo premjeravanje panorame onih društvenih slojeva koje gnječi prljava čizma krupnog kapitala. U svom debitantskom albumu Factories ovi Zagrepčani seciraju i prikazuju beznadežni život radničke klase, koja se sve više pretvara u čisto paćeničku kastu. Njihov prisni i iskreni rock s jakom songwriterskom notom ima srce i auru mlađahnog Bob Dylana.

Sleepyheads su indie rock/indie pop bend koji kroz svoj melodični gitarski zvuk kombiniraju indie glazbu devedesetih uz koju su odrastali, sa svim modernim glazbenim začinima nultih i aktualnih desetih. Vedran, Domagoj, Daniel i Gišo već neko vrijeme dio su lokalne scene, a  upravo sa Sleepyheads su prošle godine skrenuli pažnju svojim odličnim indie-rockom na tragu bendova poput Bulit To Spill, The Hold Steady Sebadoh.

Koncert će biti održan u Klub.-u u subotu 3. svibnja, s početkom u 21 sat. Cijena ulaznice u pretprodaji je 15 kn, dok će na ulazu na dan koncerta biti 20 kn.

 

 

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 28.04.2014