Animatronika | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Animatronika

Na radionici pod vodstvom Vedrana Relje polaznici će savladavati osnove konstrukcije, mehanike i elektronike za kreiranje animatronike u formi krila.

ROK: 02.07.2021
  • A
  • +
  • -

Animatronika je kompleksno multidisciplinarno područje koje uključuje robotiku, mehatroniku, anatomiju, programiranje, elektroniku, lutkarstvo i animaciju u različitim kombinacijama. Na radionici pod vodstvom Vedrana Relje polaznici i polaznice imaju priliku savladavati osnove konstrukcije, mehanike i elektronike za kreiranje animatronike u formi krila. Radionica se održava u subotu i nedjelju, 3. i 4. srpnja 2021. od 17 do 21 sat u Radioninom labu

Vedran Relja bavi se robotičkim inovacijama te izrađuje tehnička rješenja i umjetničke instalacije za mnoge dizajnere i umjetnike, dijelove kazališne scenografije i rekvizite, dijelove za potrebe tuninga i stylinga automobila, custom elemenata namještaja i pomagala za osobe s posebnim potrebama. Do sada je nagrađen brojnim priznanjima u području tehnološkog razvitka i inovacija u inozemstvu i Hrvatskoj, a kolektivu Radione – Zagreb Makerspacea pridružio se prije tri godine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na osam. Prijave se primaju do četvrtka, 2. srpnja 2021. do ponoći, preko prijavnice koje se nalazi na poveznici.

Detalje poziva potražite ovdje

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 28.06.2021