Arhiv domaće nezavisne scene | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Arhiv domaće nezavisne scene

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga, Centar za dokumentiranje nezavisne kulture sve zainteresirane posjetitelje poziva na razgledavanje i druženje. 

24.05.2018 - 25.05.2018 , Zagreb - Booksa

I ove godine u sklopu Dana otvorenih vrata udruga, Centar za dokumentiranje nezavisne kulture vas poziva da provjerite što se sve prikuplja i događa u arhivu domaće nezavisne scene koji vode udruge Kulturtreger i Kurziv u Klubu Booksa

U četvrtak i petak, 24. i 25. svibnja od 14 do 17 sati razgledajte plakate, fanzine, flajere, časopise, knjige i ostalu građu koju smo prikupili u više od šest godina rada, a možete donirati i materijale iz svoje vlastite kolekcije koji će biti trajno sačuvani i dostupni svima. Otvoren je i arhiv domaće nezavisne glazbe udruge Vibra, koji možete pregledati uz zvukove playliste koju su nam za ovu prigodu pripremili te ocijeniti glazbu koja svira pomoću njihovog novog projekta Vibrabox.click

U Centru za dokumentiranje nezavisne kulture čekaju Dunja Kučinac (Kulturtreger) i Ivana Pejić (Kurziv), te studenti i volonteri koji upravo obrađuju građu i pripremaju izložbu fanzina. 

Pridružite nam se, posjetite arhiv Centra dokumentiranje nezavisne kulture i otkrijte što se sve zbivalo na domaćoj nezavisnoj sceni od početka devedesetih do danas!

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 18.05.2018