Artikulacije ideja i potreba | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Artikulacije ideja i potreba

U sklopu Platforme za Lazarete održavaju se razgovori o potrebama korisnika, ali i mogućnosti promjene i pripreme novih aktivnosti u Lazaretima nakon obnove prostora.

15.02.2018 - 01.03.2018 , Dubrovnik - Art radionica Lazareti

FOTO: Art radionica lazareti / Facebook

  • A
  • +
  • -

Aktivnostima Platforme za Lazarete, neformalne i horizontalne platforme organizacija civilnog društva koje su svojim aktivnostima veznane uz prostore Lazareta, otvoren je proces komunukacije i artikulacije ideja i potreba budućeg društveno-kulturnog centra u Lazaretima između postojećih, stalnih i povremenih, budućih korisnika i sukreatora prostora, publike. Jedan od načina na koji možete sudjelovati u procesu je da popunite anketu na linku, a drugi je način da dođete na neke od  razgovornih formata srijedom od 17 sati u uredu u Galeriji Otok u Lazaretima.

Galerija otvara i nove termine razgovora na kojima se mogu iznjeti prijedlozi i kritike na dosadašnji način djelovanja, koji će se održavati četvrtcima, 15. i 22. veljače te 1. ožujka od 17 sati u otvorenom uredu. 

Razgovori, anketa, fokus grupe i drugi formati dio su aktivnosti organizacija Platforme za Lazarete kojima se želi istražiti potrebe korisnika, ali i mogućnosti promjene i pripreme novih aktivnosti u Lazaretima nakon obnove prostora. 

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 15.02.2018