AUDIO: Uspjesi u limbu asimetričnog partnerstva | kulturpunkt

AUDIO: Uspjesi u limbu asimetričnog partnerstva

Robert Peharda piše o projektu sudioničkog upravljanja zgradom Scheier koji je Međimurju i Čakovcu donio nužan prostor za kulturu.

Čitala: Maruška Aras
  • A
  • +
  • -

Tekst Roberta Peharde i njegov audio zapis nastali su u sklopu projekta Svi za Pogon – Pogon za sve! koji ima za cilj unaprijediti postojeći model upravljanja Pogonom uključujući u obrazovne, istraživačke, kulturne i promotivne aktivnosti sve one koji Pogonom upravljaju i/ili ga koriste. Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.467.903,51 HRK, a Europska unija je kroz Europski socijalni fond sufinancirala projekt u iznosu od 2.097.717,98 HRK. Nositelj projekta je Savez udruga Operacija grad, a uz POGON - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade, na projektu kao partneri sudjeluju Grad Zagreb i Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva. Projekt se provodi od 1. prosinca 2018. do 30. studenog 2020.

Tekst je čitala Maruška Aras.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 02.10.2020

VEZANE VIJESTI

AUDIO: Krhka vizija promjene

Čitala: Maruška Aras
O mogućem trajnom rješenju prostornih potreba aktera nezavisne kulturne scene u Zadru piše Hrvoje Pašalić.

AUDIO: Dom kulture koji uključuje širu zajednicu

Čitala: Maruška Aras
Filip Bojić piše o splitskom Domu mladih i njegovoj preobrazbi u ozbiljan društveno-kulturni centar.

AUDIO: Trasiranje puta novim modelima upravljanja

Čitala: Iva Kraljević
Tekst Andreje Žapčić o Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade - Pogonu kao nezaobilaznom mjestu zagrebačkog kulturnog krajolika i prvoj hibridnoj instituciji u Hrvatskoj.