Audio vodstvo: Era presvlačenja paukova | kulturpunkt

Audio

Audio vodstvo: Era presvlačenja paukova

Autorica: Martina Kontošić

Teuta Gatolin vodi nas kroz izložbu u Pogonu Jednistvo kojom predstavlja umjetničko istraživanje Era presvlačenja paukova i projekt Toplina.

  • A
  • +
  • -


U organizaciji udruge ProjektOR intermedijalna umjetnica Teuta Gatolin u velikoj dvorani Pogona Jedinstvo predstavlja svoje umjetničko istraživanje Era presvlačenja paukova, kao i Toplinu, projekt i radove koji su proistekli iz ovog istraživanja. Era presvlačenja paukova uključuje "proces njezina traganja za načinima suočavanja i suživota s ekološkom krizom", dok Toplinom "naizgled bliske prostore Gatolin otkriva kao proizvode i simbole nekog drugačijeg vremena". 

Kroz izložbu nas je provela sama autorica, a podcast je snimila i pripremila Martina Kontošić. Uz podcast na Kulturpunktu, audio vodstvo kroz izložbu dostupno je posjetiteljima i u samom prostoru Jedinstva.

Vizual: Klasja Habjan

Teuta Gatolin, Era presvlačenja paukova + Toplina, Pogon Jedinstvo, 2022. (foto: Kulturpunkt.hr)

 

Audio vodstvo je dijelom projekta Zvučne točke kontakta - iskustvo procesa podržanog od strane Ministarstva kulture i medija RH. Projekt se provodi u partnerstvu Kurziva - Platforme za pitanja kulture, medija i društva i Pogona - Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade.

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 23.09.2022