Audio vodstvo: Još jednom će biti previše | kulturpunkt

Audio

Audio vodstvo: Još jednom će biti previše

Autorica: Martina Kontošić

SKP Centar Jadro iz Skopja u Pogonu predstavlja izložbu suvremenih makedonskih umjetnika i promociju knjige In Dialogue.

  • A
  • +
  • -

SKP Centar Jadro u Zagrebu je u suradnji s Kooperativom i Operacijom grad predstavio skupnu izložbu makedonskih umjetnika Još jednom će biti previše: Posredovanje (ne)mogućnosti na kojoj izlažu Velimir Zernovski, Slavica Janeshlieva, Oliver Musovik, Nikola Uzunoski, Igor Toshevski, Darko Aleksovski, Monika Moteska, Yane Calovski, Hristina Ivanoska, Verica Kovacevska, Nada Prlja i Gjorgje Jovanovik. Uz otvorenje izložbe, dio programa bila je i promocija knjige In Dialogue, koju čini serija razgovora i prezentacija vizualnih umjetnika, dizajnera i video umetnika iz Makedonije i regije.

Kroz izložbu u sklopu Regional Lab projekta proveo nas je umjetnik i ko-kustos izložbe Gjorgje Jovanovik. Podcast je snimila i pripremila Martina Kontošić.

Kulturpunkt.hr u sklopu rubrike Podcast predstavlja audiovodiče kroz izložbe suvremene umjetnosti u organizaciji aktera koji djeluju na nezavisnoj kulturnoj sceni.

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 16.05.2022