Audiovizualne groteske | kulturpunkt

Najave Festival

<

Audiovizualne groteske

Artakt III u produkciji Teatra VeRRdi otvaraju predstava Demokracija te nastup Cinkuša uz predigru Treće skupine zemljopisnog rizika.

13.12.2016 - 16.12.2016 , Zadar - Kazalište lutaka
  • A
  • +
  • -

U utorak, 13. prosinca, Artakt III u produkciji Teatra VeRRdi otvara predstava Demokracija u izvedbi Zijaha Sokolovića i Dražena Šivka, u produkciji umjetničke organizacije Thearto, nakon nedavne hrvatske premijere održane u Šibeniku na festivalu Fališ.

Miljenik publike koji iza sebe ima na tisuće održanih predstava (Glumac je glumac, Cabares Cabarei, Međuigre 0-24, Kobajagi donijela me roda) svoju novu predstavu Demokracija odigrat će u velikoj dvorani Kazališta lutaka u utorak, 13. prosinca, u 20.30 sati.

U nastavku prvog dijela festivala, u petak, 16. prosinca, u 21 sat, u dvorištu Kazališta lutaka nastupa etno/world music sastav Cinkuši uz predigru Treće skupine zemljopisnog rizika, s komadom Nešto malo iz njihove skorašnje nove predstave. Nakon višegodišnje pauze koja je uslijedila poslije lokalnog, nacionalnog i internacionalnog uspjeha Predstave bez imena, ova skupina Zadrane će razveseliti novom audio vizualnom groteskom.

Drugi dio festivala održat će se između Božića i Nove godine, a u goste dolaze Bekim Sejranović, Bacači sjenki i film Gazda.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 08.12.2016