Autori čije vrijeme dolazi | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Autori čije vrijeme dolazi

Uz već poznati ArtOmat održava se i prodajna izložba studenata likovnih akademija Plati i nosi na kojoj se mogu kupiti suvremeni umjetnički radovi mladih autora.

17.12.2018 - 23.12.2018 , Zagreb - Galerija Bačva

U Galeriji Bačva u Domu HDLU, paralelno uz već poznati ArtOmat – nekonvencionalan umjetnički sajam, od 17. do 23. prosinca 2018. godine održava se i prodajna izložba studenata likovnih akademija Plati i nosi.

U želji za stvaranjem novih prilika za mlade perspektivne umjetnike, omogućavanjem nezamjenjivog iskustva prezentiranja i prodaje vlastitih radova široj publici te motiviranjem studenata za razvoj svog stvaralaštva i naposljetku financijskom potporom mladim studentima, osmišljena je izložba Plati i nosi na kojoj će sudjelovati četrdesetak studenata s likovnih akademija iz Zagreba, Osijeka, Rijeke i Širokog brijega. Osim poticajnih mogućnosti za studente, izložba Plati i nosi građanima omogućava kupnju kvalitetnih suvremenih umjetničkih radova, autora čije vrijeme dolazi, ali i izravnu komunikaciju s mladim umjetnicima. 

Tijekom sedmodnevnog događanja posjetitelji će moći na licu mjesta po principu plati i nosi po prihvatljivim cijenama kupiti studentske radove i biti sigurni da će kući odnijeti vrijednu umjetninu čija će vrijednost u narednim godinama sigurno porasti.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 14.12.2018