Avangardni glazbeni program | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Avangardni glazbeni program

Koncertima Žen, Ludovik Materiala i Billy Andola, Dozvoljeni četvrtak obilježava svoju prvu godišnjicu.

17.03.2016 , Zagreb - Vintage Industrial bar
  • A
  • +
  • -

Dozvoljeni četvrtak, 17. ožujka u Vintage Industrial Baru objedinjuje svoju prvu godinu postojanja, a u to ime priprema se niz iznenađenja za posjetitelje, između ostalog i piće dobrodošlice, dok će se na pozornicu tog važnog malog jubileja popeti Žen, Ludovik Material i Billy Andol.

"Dozvoljeni četvrtak zatvara svoju prvu godinu dana – avangardni glazbeni program koji je objedinio i dalje objedinjuje najkvalitetnije nove i kultne izvođače iz regije s pravom slavi. Stoga, poziva sve koje je u proteklih godinu dana okupljao u Vintage Industrial Baru, kao i one željne nove doze kvalitetne žive svirke na koncert i druženje punom ugodnih iznenađenja i poklona. Jedno, poput pića dobrodošlice je već otkriveno, a koja su ostala iznenađenja, saznat će oni koji dođu na koncertni tulum, a pozornicom će drmati domaći sveženski bend Žen, slovenski Ludovik Material i bosanskohercegovački Billy Andol", stoji u najavi događaja.  

Koncert počinje u 20.30 sati, a prije i nakon nastupa bendova DJ Trsha. će puštati recentnu glazbu iz regije i s top liste Muzika je Zvonko Radost.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 25 kuna, a na dan koncerta 35 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu.

Više potražite na Facebook stranici

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 14.03.2016