BAFF Kampus i BAFF Kids | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

BAFF Kampus i BAFF Kids

Murterski Betina Film Festival otvara prijave za radioničke programe namijenjene djeci i mladim zaljubljenicima u filmsku umjetnost.

ROK: 01.08.2019

Festival kratkometražnog međunarodnog i hrvatskog filma Betina Film Festival otvorio je prijave za programe BAFF Kampus i BAFF Kids. Festival će se održati od 4. do 8. rujna u mjestu Betina na otoku Murteru,

BAFF Kampus program je namijenjen mladim zaljubljenicima u sedmu umjetnost, a sastoji se od praktičnih radionica i predavanja koja održavaju profesionalci iz svijeta filma. Polaznici će imati prilike raspravljati o filmu, prisustvovati zanimljivim predavanjima filmskih stručnjaka, gledati more filmova te upoznati se i umrežiti s drugim filmašima i filmašicama. BAFF Kampus namijenjen je mladim ljubiteljima/cama filmske umjetnosti, ali i onima koji se u budućnosti vide u profesionalnim filmskim vodama.

BAFF Kids program je sličan BAFF Kampusu, ali prilagođen djeci do 14 godina. Pod vodstvom stručnih voditelja, mali filmoljupci upoznat će svijet filmske umjetnosti, naučiti kako se stvara film, a imat će prilike okušati se u glumačkim radionicama. Također, saznat će kako funkcionira filmski set i kako je to u ranoj dobi raditi s filmskim profesionalcima kroz predavanje mlade glumice Lane Hranjec.

Prijave se šalju putem maila desk@betinafilmfestival.com s naznakom "BAFF Kampus" ili "BAFF Kids". Prijavi je potrebno priložiti kratko motivacijsko pismo.

Rok za prijavu je 1. kolovoz.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 01.07.2019