Beatom protiv ovisnosti | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

Beatom protiv ovisnosti

Udruga Metamedij organizira beatbox radionicu povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

U mjesecu studenom u Klubu za mlade Metamedia u pulskom CGU Rojcu održat će se beatbox radionica, kao dio programa obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti (od 15. studenog do 15. prosinca). Besplatna beatbox radionica voditelja Marijana Gačića održat će se 19. i 20. studenog u prijepodnevnom i popodnevnom terminu. Gačić će s polaznicima obrađivati vokalnu perkusiju, osnove beatbox pisma, soft i power beatbox tehnike i osnove multivokalizma. U nedjelju navečer bit će održana otvorena prezentacija radionice u Klubu za mlade Metamedia.

Marjan Gačić, voditelj ove radionice, iskusni je vokalni majstor iz Zagreba. Voditelj je jednogodišnjeg tečaja beatboxa za djecu i mladež pri Kulturnom centru Dubrava te je svoj nastupe održavao na brojnim lokalnim i međunarodnim projektima.

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Klubu Metamedia, osim DJ i video radionica koje su već u tijeku, bit će organizirani i prigodni edukacijski programi te kampanje putem neprofitnih medija na kojima će gostovati predstavnici organizacija civilnog društva. U klubu će biti prikazani i prigodni dokumentarni filmovi na temu prevencije ovisnosti, a u planu je i objavljivanje CD glazbenog izdanja Made in Rojc 4 te objava glazbenih uradaka na Net Labelu.

Cjelokupni program dio je projekta Kreiraj i u zdravim navikama uživaj, kojim udruga Metamedij obilježava Mjesec borbe protiv ovisnosti.

Više informacija o programu možete pronaći na istaknutom linku

 Izvor: Metamedij 
Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 11.11.2011