Besplatno korištenje Pogona | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Besplatno korištenje Pogona

Pogon poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da se prijave za korištenje besplatnih radno-produkcijskih termina u prostoru Pogona Jedinstvo u 2020. godini.

ROK: 10.09.2019

Sukladno Uvjetima korištenja i rezervacije termina Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da se prijave za korištenje besplatnih radno-produkcijskih termina u prostoru Pogona Jedinstvo u 2020. godini.

Mogu se prijaviti nove domaće produkcije i umjetnički istraživački projekti, koji se mogu okarakterizirati kao suvremeno progresivno kazalište; suvremeni ples; novi cirkus; eksperimentalni i/ili hibridni izvedbeni projekti

Okvirno, planiraju se podržati 2 do 3 nove domaće produkcije s izvedbama te 2 do 3 umjetnička istraživačka projekta, ovisno o interesu i broju potrebnih termina.

Rezultati provedenog projekta moraju biti prikazani javnosti u formatu koji odgovara prirodi i konceptu projekta (javna izvedba predstave, javno predstavljanje i slično).

Prijavitelji pristaju da, ukoliko njihovi projekti budu odabrani, Pogon za iste zatraži sufinanciranje putem poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi Grada Zagreba i Ministarstva kulture. U slučaju odobrenja sufinanciranja, prijavitelji mogu očekivati i dodatnu podršku.

Projekti se mogu prijaviti isključivo putem formulara ovdje. Ogledni primjerak prijavnice možete preuzeti ovdje

Krajnji rok za prijavu je 10. rujan 2019. godine. Zbog uvijek mogućih tehničkih poteškoća savjetuje se da ne čekate krajnji rok za prijavu.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 19.07.2019