Betina Film Festival | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Betina Film Festival

Pozivaju se autori/ce filmova kratkog metra na prijavu radova za natjecateljski program murterskog festivala.

ROK: 15.04.2020

Festival kratkometražnog filma Betina Film Festival poziva autore/ice kratkih granih, animiranih i dokumentarnih filmova na prijave za natjecateljski program u sklopu trećeg izdanja festivala.

Festival će se održati od 1. do 5. rujna u Betini na otoku Murteru, a prijaviti se mogu filmovi nastali nakon 1. siječnja 2019. godine u trajanju do 45 minuta. 
Filmove za natjecateljski program odabrat će tročlani stručni žiri, dok se nagrade za hrvatske filmske uratke dodjeljuju u četiri kategorije:  najbolji hrvatski igrani kratkometražni film, najbolji hrvatski dokumentarni kratkometražni film, najbolji animirani kratkometražni film (hrvatski ili međunarodni) te za najbolji hrvatski kratkometražni film mladog autora/ice.
 
Zainteresirani autori/ce svoje filmove mogu prijaviti putem Freeway platformeprijavnice na službenoj stranici festivala, ili pak putem mail-a. Autori/ce koji su mlađi od 35 godina svoje filmove mogu prijaviti i u kategoriji "Mladi hrvatski autori" ispunjavanjem zasebne prijavnice
 
Rok za prijavu je 15. travanj.
 
Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 13.01.2020