Biskupovo ljubavno pismo | kulturpunkt

Najave Radionica

<

Biskupovo ljubavno pismo

Program Refleks Drugog mora ugostit će radionicu sitotiska grupe Škart.

21.01.2016 - 24.01.2016 , Rijeka - Palach
  • A
  • +
  • -

Radionica sitotiska održat će se od četvrtka, 21. siječnja, do nedjelje, 24. siječnja, u upravo oformljenom studiju sitotska u Palachu, koji će raditi pod palicom Sanje Stojković (DIYsitolab), u organizaciji Drugog mora. Prvi susret u Palachu održat će se u četvrtak u 16 sati, a od petka će se raditi od jutra do mraka.

S obzirom da je broj polaznika ograničen na neodređen broj između 12 i 18, zainteresirani za radionicu trebaju se prijaviti na adresu elektroničke pošte.

Tema radionice je Biskupovo ljubavno pismo i za početak je važno da smislite nešto (što god hoćete) što bi na jednom komadu papira jednostavno vizualno predstavilo ljubavno pismo jednog biskupa. Pri tome bez predrasuda i ograničenja razmišljajte o ljubavi, koja može imati različite predznake, slojeve, značenja…

Radionicu će voditi grupa Škart, osnovana 1990. godine u Beogradu, koja se u svom radu primarno bavi poezijom, dizajnom, a i drugim stvarima koje se mogu podvesti pod arhitekturu ljudskih odnosa. Svoj su rad predstavljali po cijelom svijetu, a svugdje gdje su bili drukčije ih pamte jer pjevaju, pišu, crtaju, grade, a priča se i da snimaju film. 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 19.01.2016