Boiler House vol.2 | kulturpunkt

Natječaji Radionice

<

Boiler House vol.2

Tematska izvedbena radionica posvećena je istraživanju koje prethodi produkciji hibridnog umjetničkog projekta autorice Irene Boćkai, a za sudjelovanje nije nužno prethodno iskustvo.

ROK: 28.01.2022
  • A
  • +
  • -

Nakon održane online sesije radionice glasa i vokalne ekspresije koje je vodila glazbenica Melita Lovričević i radionice suvremenog autorskog kazališta koje je vodila izvedbena umjetnica Irena Boćkai, Udruga Trećeprostor organizira drugu sesiju edukativnog programa suvremenog autorskog kazališta.

Radionica je posvećena istraživanju koje prethodi produkciji hibridnog umjetničkog projekta autorice Irene Boćkai koja poziva sve zainteresirane pojedince bez obzira na prethodno iskustvo da se priključe tematskoj izvedbenoj radionici.

Koristeći se širokim spektrom izvedbenih tehnika i metoda, cilj radionice je pokušati proniknuti u nevidljivi, skriveni svijet jednostaničnog organizma, amebe. Izvedbena radionica usmjerena je na prakse izvođenja zasnovane na tijelu te na zanimanju za ljudske i neljudske odnose te teorijska istraživanja u području bioetike i prirodnih znanosti.

Radionica je besplatna, a prijave su obvezne zbog ograničenog broja mjesta na radionici. Pošaljite svoje ime, prezime i kontakt na e-mail adresu Trećeprostora.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 12.01.2022