Casting za glumce/ice | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Casting za glumce/ice

Kino klub Split poziva zainteresirane građane, amaterske ili profesionalne glumce, te sve ljude koji bi se htjeli baviti glumom na casting.

ROK: 18.05.2018

Kino klub Split još jednom poziva zainteresirane građane, amaterske ili profesionalne glumce, te sve ljude koji bi se htjeli baviti glumom na casting Kino kluba Split, koji će se održati u prostorijama udruge (Dom mladih, Ulica slobode 28, 1.kat), 19. i 20. svibnja od 11.30 do 18 sati.

Poziv je otvoren za sve, bez obzira na dob, spol ili radno iskustvo. Za prijavu je potrebno poslatti svoje ime, prezime i fotografiju na e-mail adresu, nakon čega ćete biti kontaktirani i bit će vam poslan vaš termin.  

Casting se organizira zbog prikupljanja informacija i nadopunjavanja postojeće baze podataka o svim zainteresiranima za rad na filmu (tj audiovizualnim medijima), uglavnom ispred kamere.

Ova praksa pokazala se kao uspješna, te su od njenog pokretanja s početka 2016. već ostvarene mnoge suradnje na različitim projektima.

Za više informacija, možete kontaktirati broj telefona 091 896 5860 (Sunčica), ili poslati svoj upit na istu e-mail adresu.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 10.05.2018