Chris.SU za rođendan | kulturpunkt

Najave Party

<

Chris.SU za rođendan

Dirty Beatz, poznati zagrebački drum&bass kolektiv za dvanaestu godišnjicu dovodi u Zagreb jednog od vodećih mađarskih producenata i dj-a.

15.03.2014 , Zagreb - AKC Medika

Dvanaest godina aktivnog promoviranja i prezentiranja drum&bass-a kroz produkciju glazbe, organizaciju evenata s domaćim i stranim gostima i stotine dj nastupa, Dirty Beatz odlučili su proslaviti sa svim ljubiteljima drum&bass glazbe uz veliki event u AKC Medici na tri floora. 

Cjelovečernju zabavu zaokružiti će kao glavna zvijezda večeri Chris.SU (Fate Recordings), veliko ime mađarske drum&bass scene koji je više puta proglašavan producentom i dj-em godine, te nominiran kao najbolji tech dj na vodećem drum&bass eventu na svijetu - Drum&Bass Arena Awards. Njegov poznati dj set s kombinacijama različitih žanrova drum&bass-a uz odlične mix tehnike jamstvo su večeri koja će na najbolji mogući način predstaviti ovo rođendansko slavlje i doživljaj za pamćenje.

Za potpuni drum&bass užitak u poznatom alternativnom Klubu Attack, nakon dugog vremena na stage se penje i puna postava DirtyBeatz Crew-a (Kula, Leeks, Tekitoka, Matz). Naravno, jedan od ciljeva ove rođendanske proslave je pružiti nezaboravan izlazak za sve posjetitelje, te uz glavni floor, u Chakka room-u očekuje ih mračni, duboki dubstep uz predstavnike Seasplash festivala (207, MMMeniga) koji ove godine također slave svoju dvanaestu godišnjicu rada te Pudlika, Jan Becele & Agregat, dok su u Grey Room pozvani svi koji vole samo najbolje od techna (Gars, Dots, Iggy Dope, Kodin).

Ovaj veliki glazbeni event održat će se 15. ožujka s početkom u 23 sata, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 30 kuna do ponoći, odnosno 40 kuna nakon ponoći.

 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 05.03.2014