Circus Without Circus | kulturpunkt

Natječaji Rezidencijalni program

<

Circus Without Circus

Otvoren je poziv za sudjelovanje u trogodišnjem interdisciplinarnom istraživačkom projektu za umjetnike iz svijeta suvremenog cirkusa i iz svih ostalih umjetničkih područja.

ROK: 03.12.2020
  • A
  • +
  • -

"Circus Without Circus" je interdisciplinarni istraživački projekt za umjetnike iz svijeta suvremenog cirkusa i iz svih ostalih umjetničkih područja poput glazbe, filma, plesa, kazališta, dizajna, arhitekture, vizualnih umjetnosti, itd.

Ukupno 16 europskih umjetnika, osam iz cirkuskog i osam iz drugih umjetničkih područja, bit će odabrano za trogodišnji rezidencijski program usmjeren na poticanje međudisciplinarnih istraživanja, suradnje i umjetničke razmjene.

Odabrani umjetnici sudjelovat će u trogodišnjem programu koji se sastoji od rezidencija uz prateću mentorsku potporu renomiranih umjetnika iz sektora, umrežavanja i povećanja vidljivosti te prezentacijskih prilika u četiri zemlje - Hrvatskoj, Danskoj, Belgiji i Francuskoj.

Natječaj je otvoren do 3. prosinca 2020. godine, a sve informacije o prijavi i projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 07.11.2020