Član/ica Povjerenstva za procjenu kvalitete prijava | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Član/ica Povjerenstva za procjenu kvalitete prijava

Zaklada "Kultura nova" objavila je Javni poziv na iskaz interesa za članove Povjerenstva za procjenu kvalitete prijava na javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava OCD-ovima.

ROK: 25.04.2019

Zaklada "Kultura nova" poziva osobe koje su zainteresirane sudjelovati u postupku procjenjivanja kvalitete prijava pristiglih na javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava organizacijama civilnog društva na području suvremene kulture i umjetnosti da dostave svoje prijave za članove Povjerenstva za procjenu kvalitete prijava.

Za članove Povjerenstva mogu se prijaviti osobe upućene u djelovanje organizacija civilnog društva u Republici Hrvatskoj i/ili osobe koje imaju najmanje tri godine relevantnog stručnog iskustva u kulturi što se dokazuje podacima navedenim u prijavnici. Prednost u odabiru imat će osobe koje u prijavi dokažu da su upoznate s djelovanjem organizacija civilnog društva na području suvremene kulture i umjetnosti.

Prijava na Javni poziv podnosi se isključivo putem ispunjene e-prijavnice koja se nalazi na mrežnim stranicama Zaklade "Kultura nova".

Rok za podnošenje prijava je 25. travnja 2019. 

Više o Javnom pozivu možete pronaći ovdje.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 22.03.2019