CMS zapošljava pravnika/pravnicu | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

CMS zapošljava pravnika/pravnicu

Centar za mirovne studije zapošljava pravnika/pravnicu koji će raditi na pitanjima od ključne važnosti u području ljudskih prava.

ROK: 14.02.2019

Centar za mirovne studije - neprofitna udruga građana i građanki kojoj je misija promocija nenasilja, ljudskih prava i društvene promjene putem istraživanja, obrazovanja, aktivizma i rada na javnim politikama zapošljava pravnika/pravnicu.

Izabrani kandidat/kinja će raditi u ugodnom i poticajnom radnom okruženju u kojem se suradnja i povjerenje visoko vrednuju u svakodnevnom radu i koji se zasniva na ravnopravnom i horizontalnom donošenju odluka. Nude priliku za rad na nekim od pitanja od ključne važnosti u području ljudskih prava - prava na azil i suzbijanja diskriminacije u suradnji s dugogodišnjim aktivistima, ekspertima, istraživačima, analitičarima, edukatorima, pravnicima, odvjetnicima i zagovaračima te mogućnost dodatne edukacije i osobnog razvoja na treninzima, seminarima i konferencijama u organizaciji CMS-a i partnerskih organizacija te institucija. 

CMS nudi ugovor u radu na određeno vrijeme (1 godina) s mogućnošću produženja ugovora i prelaska na ugovor o radu na neodređeno radno vrijeme (ovisno o financijskim mogućnostima organizacije). Probni rok za ovu poziciju je 2 mjeseca. Iznos neto plaće ovisi o stručnoj spremi, broju godina relevantnog iskustva i konkretnom radnom mjestu, a određuje se sukladno Pravilniku o radu CMS-a.

Rok za prijave je  14. veljače 2019. godine.

Više informacija potražite na službenim stranicama CMS-a.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 31.01.2019