CreArt mreža | kulturpunkt

Natječaji Rezidencijalni program

<

CreArt mreža

Otvoren je natječaj za 2 umjetnika/ce za rezidencijalni program u Linzu tijekom veljače 2019. godine u centru "The Atelierhaus Salzamt".

ROK: 09.12.2018

Otvoren je natječaj za 2 umjetnika iz CreArt mreže za rezidencijalni program u Linzu tijekom veljače 2019. godine u centru "The Atelierhaus Salzamt".

Umjetnicima/cama će biti osigurani: putni troškovi, studio za rad, smještaj, honorar od 1000 eura. Troškove pokriva HDLU.

Pravo sudjelovanja imaju isključivo redoviti članovi HDLU-a (Trg žrtava fašizma 16, Zagreb) koji imaju boravište/prebivalište u Gradu Zagrebu ili koji su rođeni u Gradu Zagrebu. Potrebno je priložiti dokaz: osobna iskaznica ili putovnica. U slučaju da je adresa prebivališta drugačija od boravišta potrebno je uvjerenje MUP-a o boravištu u gradu Zagrebu ili rodni list.

Status svog članstva možete provjeriti s Miranom Jurićem ili Vericom Pavušek.

Umjetnici moraju imati Europsku karticu zdravstvenog osiguranja ili neku drugu vrstu zdravstvenog osiguranja.

On-line obrazac za prijavu dostupan je ovdje (na dnu stranice).

Prvo je potrebno registrirati se, a zatim ispuniti prijavni obrazac (ako ste se već registrirali zbog prethodnih CreArt natječaja možete koristiti isti korisnički račun). Nakon što je on-line prijava podnesena, primit ćete potvrdu na e-mail.

Uz obrazac je potrebno priložiti i sljedeće dokumente spojene u jedan PDF: osobna iskaznica ili putovnica (skenirana kopija); kratki životopis/CV na engleskom jeziku; dokumentacijski materijal vezan za projekt (najviše 5 fotografija); kratko obrazloženje predloženog projekta na engleskom jeziku (najviše 1 stranica A4).

Prijave se zaprimaju do 9. prosinca 2018. Rezultati će biti objavljeni nakon 17. prosinca 2018.

Razmatrat će se samo prijave koje su cjelovite i dostavljene na vrijeme.

Cjelovit tekst natječaja pročitajte ovdje.

Kontakt osoba za sva pitanja je Vida Meić. Pitanja se zaprimaju isključivo putem e-maila.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 08.11.2018