Crno-bijele | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Crno-bijele

Izložbu fotografskih radova polaznika radionice Klubvizije SC možete pogledati do kraja lipnja.

13.06.2014 - 30.06.2014 , Zagreb - Kafić &TD, Zagreb - Greta

FOTO: Ejla Miletić

  • A
  • +
  • -

Fotografije su radovi polaznika radionice crno-bijele fotografije pod mentorstvom renomiranog fotografa Hrvoja Grgića. Otvorenje izložbe fotografija bit će održano u Galeriji Greta, Ilica 92, u petak, 13. lipnja u 20 sati.

Radionice crno-bijele fotografije dio su kontinuiranog programa foto sekcije Klubvizije SC namijenjen početnicima u svijetu klasične fotografije. Po završetku radionice, polaznici postaju članovi Klubvizije SC i na redovitim Foto druženjima srijedom nastavljaju razvijati kreativnost, znanje i vještine u radu sa crno-bijelom fotografijom.

Izložba se 16. lipnja seli u kafić &TD u Studentskom Centru i može se pogledati do 30. lipnja.

Klubvizija SC je kreativni filmski i foto laboratorij za rad s 8mm i 16mm-skom filmskom vrpcom te klasičnom fotografijom. Smješten je u prostorima MM-a u Studentskom centru u Zagrebu. Projekt je to Kulture promjene koji omogućuje svim zainteresiranima da pohađaju radionice hrvatskih i međunarodnih filmskih radnika i kreativaca na kojima se osposobljavaju za samostalan kreativan rad s filmom i fotografijom. Klubvizija je jedini filmski laboratorij za ručno razvijanje filma na prostoru Hrvatske i regije, te je kao takav uvršten u mrežu svjetskih neovisnih umjetničkih filmskih laboratorija.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 10.06.2014