CTHR 21. krug | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

CTHR 21. krug

Objavljen je drugi poziv za predlaganje suradničkih projekata i turneja za 21. krug programa "Clubture-HR: Programska razmjena i suradnja".

ROK: 04.02.2021
  • A
  • +
  • -

Savez udruga Klubtura raspisao je poziv za predlaganje suradničkih projekata i turneja za 2021. godinu. Clubture-HrR Programska razmjena i suradnja temeljni je program platforme Clubture pokrenut 2002. godine. Temelji se na izravnoj suradnji organizacija nezavisne kulture koje zajednički organiziraju javna kulturna događanja u različitim gradovima i mjestima širom zemlje.

Sve udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije nezavisne kulture mogu prijaviti projekt ili turneju kao nositelji. SU Klubtura godišnje objavljuje dva poziva za predlaganje suradničkih projekata ili turneja kroz program Clubture-HR. Ovo je drugi, finalni poziv i on je otvoren samo za organizacije koje pripadaju području djelovanja Clubturea, a koje dosad nisu provodile suradničke projekte ili turneje kroz Clubture.

Prijaviti se može suradnički projekt (niz od minimalno 3 različita događanja u 3 različita grada ili mjesta) ili turneja (1 događanje koje se realizira u minimalno 3 različita grada ili mjesta).

SU Klubtura svake godine prijavljuje Clubture-HR program na javna sredstva namijenjena financiranju javnih potreba u kulturi Grada Zagreba, Ministarstva kulture Republike Hrvatske te Zaklade Kultura nova.

Po završetku procesa namicanja sredstava te nakon prikupljanja prijedloga projekata u drugom pozivu, od svih će predlagatelja biti zatraženo detaljno definiranje prijedloga projekata, a konačnu odluku o tome koji će se projekti i turneje financirati, donijet će zajedno svi predlagatelji i Skupština SU Klubtura u prvoj četvrtini 2021. godine.

Rok za prijavu je 4. veljače 2021. u 14 sati.

Za ostale informacije o prijavi projekta na program CTHR: Programska razmjena i suradnja možete konzultirati često postavljana pitanja ili kontaktirati predstavnike Clubturea putem e-maila.

Čitav tekst poziva dostupan je na Clubtureovoj web stranici.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 07.12.2020