Dani stripa, vinila i umrežavanja otpora | kulturpunkt

Najave Program

<

Dani stripa, vinila i umrežavanja otpora

U tri dana prvog proljetnog tjedna u godini, Dnevni boravak DC-a Rojc s ponosom predstavlja tri programa.

27.03.2014 - 29.03.2014 , Pula - Bivša vojarna Karlo Rojc
  • A
  • +
  • -

U četvrtak, 27. ožujka, s početkom u 19 sati, održat će se mala slušaonica na 33 i 45 okretaja pod nazivom Spirala vinila, novi program Dnevnog boravka u kojem će vas u mjesečnom ritmu ljudi "od vinila" kroz tematski osmišljene glazbene večeri i preslušavanje glazbe s vinila upućivati u znanje o tom i takvom nosaču zvuka koji za sve prave poklonike glazbe posjeduje gotovo mistično značenje. Tema je večeri Punk-rock škola, a vinil-maher večeri dj Bebe.

U petak, 28. ožujka, s početkom u 19 sati, bit će održana tribina o umrežavanju udruga civilnog društva i građanskih inicijativa koje se bave raznim društvenim pitanjima. Sudionici, gosti i govornici su BRID – baza za radničku inicijativu i demokratizaciju, Građanska inicijativa Muzil, radnici Arena trikotaže, Udruga Pravo na grad, te predstavnici Glasa Istre, Zadruge Praksa i Saveza udruga Rojca.

U subotu, 29. ožujka, s početkom u 20 sati otvara se izložba stripa – Komikaze poPuli - koja će predstaviti najnovije vijesti iz Komikaze stožera. Komikaze poPuli predstavljaju neke stare, ali i nove autore i autorice sa svježim novinama s Komikaze kioska, netom objavljeni Komikaze webzin #35, upravo pokrenuti web portal Zombi Proleter te izbor iz zadnjeg tiskanog Komikaze printanog albuma #12.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 25.03.2014