Dani udruga 2012 | kulturpunkt

Vijesti Civilno društvo

<

Dani udruga 2012

Po prvi puta u sklopu Dana udruga bit će organiziran i Dan otvorenih vrata na kojima će udruge zainteresiranim približiti svoje programe i projekte. 

  • A
  • +
  • -

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, TACSO - ured tehničke pomoći organizacijama civilnog društva u Republici Hrvatskoj i Nacionala zaklada za razvoj civilnoga društva od 14. do 16. lipnja u Zagrebu će organizirati Dane udruga 2012. Ovogodišnji Dani udruga započet će panel raspravom o strateškim prioritetima za potporu razvoju civilnog društva u Republici Hrvatskoj, kojoj će uslijediti nekoliko paralelnih okruglih stolova i rasprava o temama vezanim uz stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva.

Novost na ovoj manifestaciji je Dan otvorenih vrata udruga koji je zakazan za 16. lipnja. Ta subota rezervirana je za sve udruge koje žele zainteresiranim građanima predstaviti svoj rad i projekte koje provode. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva pozivamo sve udruge i građanske inicijative u Republici Hrvatskoj da 16. lipnja otvore svoja vrata od 10 do 13 sati, predstave građanima svoj rad te im približe programe i projekte financirane iz javnih izvora. Svi zainteresirani za sudjelovanje na Danima udruga, kao i udruge zainteresirane za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata svoje prijave mogu poslati zaključno do 28. svibnja. Prijavne obrasce i nacrt programa manifestacije pronađite ovdje.

Izvor: NZRCD / Dani udruga 2012

Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 23.05.2012