Dirty Beatz | kulturpunkt

Najave Party

<

Dirty Beatz

Nakon ljetne stanke, energični drum'n'bass program vraća se u AKC Mediku.

16.11.2012 - 17.11.2012 , Zagreb - AKC Medika
  • A
  • +
  • -

Prije malo više od deset godina javila se neutaživa želja za promoviranjem i predstavljanjem drum'n'bass-a u Lijepoj našoj. U deset godina ludila pod imenom Dirty Beatz organiziran je veliki broj eventa sa domaćim i stranim gostima kao što su: Aphrodite, Aquasky, Matrix, Futurebound, J. Majik, Wickerman, Nicky Blackmarket, Mindscape, Benny Page, Shimon, Jenna G i drugi. Pod istim imenom išla je i emisija na radio Ciboni koja slovi kao jedna od prvih specijaliziranih za drum'n'bass glazbu. Da bi vizija uspjela, svoj energetski obol dali su i novi članovi kolektiva Leeks, Matz i Tonka te unijeli novu kreativnu snagu za predstojeće d'n'b bitke.

Prvi put nakon ljeta Dirty Beatz okuplja se Sivoj sobi u AKC-u Medika, koju će za ovu priliku dodatno audio vizualno oplemeniti. U petak, 16. studenog nastupaju rezidenti Dirty Beatz-a Pro, Matz i Leeks, od 23 sata. Svi sa žigom iz Attack-a, gdje nastupa Pistolero, ulaze u Grey room, gdje su Dirty Beatz, za 10 kn i obrnuto. Upad u Sivu je, inače, 20 kuna.

Ova je večer ujedno i zagrijavanje za sljedećega gosta Dirty Beatz-a, June Millera (NL), koji u Zagreb dolazi u prosincu.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 12.11.2012