Divided Minds i Modern Delusion u Monteparadisu | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Divided Minds i Modern Delusion u Monteparadisu

Dva zagrebačka punk benda u Puli će predstaviti svoja posljednja izdanja.

29.03.2014 , Pula - Monte Paradiso
  • A
  • +
  • -

Posljednji vikend u ožujku rezerviran je za dva zagrebačka benda, punk rock bend Divided Minds i post-punk bend Modern Delusion. Oba pod zagrebačkom etiketom Doomtown Records na pozornici Monteparadisa predstaviti će svoja izdanja koja su pokupila odlične kritike. 

Divided Minds je punk rock trio iz Zagreba. Izdali su demo kazetu za izdavačku kuću Doomtown Records (čiji su vlasnici dva člana benda) i uz nekoliko koncerata odradili europsku turneju zajedno s bratskim bendom Black Gust. Njihova glazba specifični je miks melodičnog hardcorea s kraja 70-ih i početka 80-ih te garažnog punka.

Modern Delusion novi je zagrebački trojac sastavljen od bivših ili sadašnjih članova bendova Dykemann Family, Black Gust, Welcomin' Committee in Flames, the Babies i Daily Trash. Njihov zvuk miks je nekoliko žanrova od kojih se posebno ističu melankolični post-punk, garage punk i synth - punk. Izdali su kazetu pod zagrebačkim labelom Doomtown Records. Aktivni su od ljeta 2013. godine. Modern Delusion čine Goran Lautar (gitara, vokal), Darija Turina (synth, vokal) i Dirt Sleeze (bubnjevi).

Koncert će biti održan 29. ožujka u Monteparadiso klubu, u Društvenom centru Rojc u Puli, s početkom u 22 sata.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 25.03.2014