Dizajn u gradu | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Dizajn u gradu

Hrvatsko dizajnersko društvo poziva sve zainteresirane autore/ timove autora (m/ž) na dostavu prijava za uslugu izrade dizajna modularnog postava za potrebe tri izložbe.

ROK: 02.09.2019

Sukladno odluci o poništenju tekućeg poziva i objavi novog, Hrvatsko dizajnersko društvo poziva sve zainteresirane autore/ timove autora (m/ž) na dostavu prijava za uslugu izrade dizajna modularnog postava za potrebe izložbi "Dizajn u gradu".

U okviru projekta potrebno je, prije svega, izraditi idejno i izvedbeno rješenje dizajna modularnog sustava izložbenog postava, koji će se primjenjivati za potrebe održavanja tri izložbe “Dizajn u gradu”. Izložbe će biti podijeljene u tri faze koje će se odvijati na nekoliko različitih lokacija istovremeno, a sadržaj izložbi bit će selektirana postojeća arhivska građa partnera (HDD, MUO, ULUPUH, Bacači Sjenki) vezana za dizajn i primijenjene umjetnosti. Građa će biti prezentirana i putem zajedničkog web arhiva u nastanku; Mreže dizajnerskog sjećanja. Prostori u kojima se održavaju izložbe čine partnerski prostori kao i nekorišteni gradski prostori. 

Rok za prijave je 2. rujna 2019. do 17 sati. 

Prijave se šalju isključivo elektronskim putem na mail adresu

Više o uvijetima natječaja potražite ovdje

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 30.08.2019