Dizajnirati nezavisnu scenu | kulturpunkt

Najave Razgovor

<

Dizajnirati nezavisnu scenu

U novom [d]razgovoru na temu Dizajn, eksperimentalni tisak i nezavisna kultura sudjeluju dizajner Mario Aničić, Davor Mišković, Bojan Krištofić i Marko Golub.

21.02.2019 , Zagreb - Galerija HDD
  • A
  • +
  • -

U četvrtak, 21. veljače s početkom u 20 sati u HDD galeriji održava se [d]razgovor na temu Dizajn, eksperimentalni tisak i nezavisna kultura. Ovaj javni razgovor je popratno događanje uz izložbu Tiskaj bez crne, ekstremno upojno!, koja daje pregled dizajna Marija Aničića i Jele Dominis za udrugu Drugo more u Rijeci od 2002. do 2015. godine. U razgovoru će sudjelovati dizajner Mario Aničić, Davor Mišković iz Drugog mora te Bojan Krištofić i Marko Golub.

Razgovor predstavlja priliku za detaljniji razgovor o temama koje je otvorila sama izložba, kao što su pitanje odnosa dizajna i nezavisne kulture, specifična pozicija Rijeke u kontekstu inovativnih kulturnih i umjetničkih praksi, načini na koje dizajn odražava one vrijednosti koje zastupa udruga Drugo more i scena kojoj pripada, kako je dizajn za Drugo more poslužio kao podloga za eksperimentiranje s tehnologijom i medijem tiska i zagovaranje inovacija u njemu.

Detaljnije informacije o izložbi dostupne su na HDD-ovoj stranici.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 19.02.2019