Dječje kreativne radionice | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Dječje kreativne radionice

Pulski filmski festival poziva zainteresiranu djecu i mlade da se prijave na popularne interaktivne radionice koje će se održati u sklopu 65. izdanja festivala.

ROK: 27.06.2018

U sklopu 65. Pulskog filmskog festivala organiziraju se radionice izrade animiranog filma Pustolovni laboratorij profesora Baltazara te RED radionica za digitalnu generaciju.

Pustolovni laboratorij profesora Baltazara namijenjen je djeci u dobi od 7 do 12 godina, uz stručno vodstvo grafičke dizajnerice i ilustratorice Petre Zlonoge i likovne umjetnice Nine Šestanović. Polaznici će se tijekom jednotjednog programa detaljno educirati o svim segmentima izrade animacije: od izrade i razrade priče, pisanja scenarija, kreiranja likova i njihovih osobnosti, do osnove animacije i potom produkcije i post-produkcije. Radionica će se održavati u Dječjem vrtiću Rin Tin Tin u Puli od 11. do 19. srpnja 2018. godine, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 400,00kn (ukoliko radionicu želi pohađati dvoje djece iz iste obitelji, sljedećem je kotizacija 300,00 kuna).

RED radionica održava se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula od 12. do 19. srpnja 2018., a namijenjena je mladima u dobi od 12 do 16 godina. Program će se održati pod vodstvom redateljice Judite Gamulin koja će polaznicima iz prve ruke približiti i praktični i edukativni dio filmskog svijeta, te održati posebna predavanja organizirana u suradnji s vodećim filmskim profesionalcima. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 500,00 kuna, a za svako sljedeće dijete iz iste obitelji 400,00 kuna.

Za obje radionice prijave su otvorene do 27. lipnja 2018. ili do ispunjenja kapaciteta.

Više informacija potražite putem e-maila.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 04.06.2018