Dobra zabava i neformalno druženje | kulturpunkt

Najave Festival

<

Dobra zabava i neformalno druženje

Održava se 13. izdanje Culture Shock Festivala - generatora kulture, umjetnosti i društva.

02.03.2017 - 16.04.2017 , Križevci - Klub kulture
  • A
  • +
  • -

Od 2. ožujka do 16. travnja 2017. u Klubu kulture traje 13. izdanje Culture Shock Festivala - generatora kulture, umjetnosti i društva koji svojim angažiranim programom i subverzivnim pristupom želi popularizirati društvene teme kroz jedinstven hibrid obrazovnih i kulturnih sadržaja.

Pod sloganom #pokretačipromjena organizatori iz križevačkih udruga KVARK i POINT u 2017. godini žele pristupiti lokalnoj zajednici programom koji navodi na razmišljanje, potiče kreativnost, stvara ideje, ali vam također pruža dobru zabavu i neformalno druženje. Od 2. ožujka do 16. travnja, Križevci će biti početna točka za sve ljubitelje kulturnih sadržaja.

U Klubu kulture očekuju vas koncerti, predstave, radionice, projekcije, izložbe i tribine - sveukupno 31 događanje u 46 dana. Između ostalog to su koncert Damira Urbana i njegove četvorke, tribinu muzičkog kritičara i novinara Ante Batinovića, DJ nastup svjetski priznatog producenta Ilije Rudmana, književnu večer s "čudovištem suvremene poezije" Markom Tomašem, a sve počinje projekcijom filma Gazda koji se ekskluzivno prikazuje u Križevcima upravo na 13. Culture Shock Festivalu

Festivalski program potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 02.03.2017