doFuraj svoj film | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

doFuraj svoj film

U sklopu 58. Pula film festivala koji će se održati od 9. do 23. srpnja bit će predstavljena osma revija kratkog amaterskog filma doFuraj svoj film.

15.04.2011 - 15.06.2011
  • A
  • +
  • -

Otvoren je natječaj za osmu reviju kratkog amaterskog filma doFuraj svoj film, koja se odvija u sklopu Festivala igranog filma u Puli. Prijavljeni filmovi bit će prikazani u sklopu 58. Festivala igranog filma u Puli.

 

Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani s uratkom u trajanju od 5 sekundi do 3 minute u .avi formatu. Film može i ne mora biti montiran, a jedan autor može sudjelovati s najviše dva filmska rada.

Filmovi uvršteni u natjecateljski program natječu se za nagrade: Najbolji film (ili najbolja ideja) po glasovima žirija i Najbolji film po glasovima publike. O najboljem filmu odlučuje žiri sastavljen od strane organizatora, a najbolji film po glasovima publike odabiru posjetitelji online glasanjem na stranicama www.pulafilmfestival.hr i www.max.tportal.hr.

Glasovanje publike moguće je u razdoblju od 5. do 18. srpnja, dok će dodjela nagrade žirija biti sastavni dio završne ceremonije dodjele nagrada Festivala igranog filma u Puli.

Za sudjelovanje je potrebno do 15. lipnja, a detaljne informacije potražite ovdje.

Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 14.04.2011